Gastronomie jako marketingový nástroj

gastro tour

Na nadcházejícím IV. ročníku festivalu profesionální gastronomie GASTRO TOUR budu u kulatého stolu zpovídat nejpovolanější z povolaných v oboru gastronomie.

Na panelovou diskuzi HOTREQ FORUM na téma Moderní hotelová snídaně - brána do hotelové gastronomie přijali pozvání :
Miroslav Kubec – prezident Asociace kuchařů a cukrářů, šéfkuchař hotelu InterContinental Praha
Roman Paulus – nositel Michelinské hvězdičky, šéfkuchař restaurace Alcron v Hotelu Radisson Blu Alcron Praha
Petr Šalda – generální ředitel Grand Hotel Zvon České Budějovice

V panelové diskuzi budeme rozebírat otázky snídaně jako marketingový nástroj, ekonomika snídaní, segmentace hostů a poskytnutí speciálních snídaní - bio, asijské, dětské, dietní a další koutky, speciální úpravy snídaní - front cooking, podávání medu, jedlé kornoutky pro děti a jejich náplně, kultura kávy, pečiva, farmářských výrobků a dalších témat.

Otázka regionálních výrobků a segmentace klienta se bude prolínat po oba dva dny určené pro profesionály, kdy budeme na HOTREQ FORUM probírat s dalšími hosty efektivitu a ekonomiku provozu, zaměření na lokální potraviny a výrobky, nápojovou kulturu, segmentaci klientů (děti, senioři), ale i na kulturu prostředí, nádobí a podprahové vjemy - hudba a vůně.

Nenechte si ujít odborný gastronomický festival, odborné přednášky, výukové programy a semináře spojené s degustacemi určené pro registrované profesionály.

Část programu pod názvem HOTREQ FORUM, kterou vás budu provádět po obě veletržní odpoledne, je věnovaná hotelnictví a marketingu.

Čestou vstupenku si můžete stáhnout, vyplnit v zadní části vaše údaje a vyměnit za plnohodnou vstupenku na pokladnách výstaviště, těším se na vás!