Skákání v hotelové posteli - Bed jumping

06.01.2010 20:35

Víte čím se "baví" vaši hoteloví hosté?

Asi bychom byli všichni překvapeni zjištěním, čím vším se "baví" hoteloví hosté v době jejich pobytu na pokojích.

Snahou hotelového personálu je připravit a udržovat v čistotě a pořádku, v co nejlepším funkčním stavu a připravenosti všechno hotelové zařízení, které slouží k oddychu, odpočinku a reneneraci sil v době dovolených a volných chvil hotelových hostů.

Postupně si hoteliéři zvykli na různé "montéry", kteří neodejdou z hotelového pokoje bez snahy přeprogramovat televizní kanály, rozhodit nastavení klimatizace či topení, přestavět nábytek a připravit podobná překvapení hotelové údržbě.

Znovuobjeveným "sportem" či adrenalinem posledních let

je skákání v hotelových postelích.

Zda si skákající krátí svůj čas, udržují fyzickou kondici, nebo jen testují pevnost matrací a nebo pouze ze zábavy vedoucí k získání neobvyklé fotodokumentace či videomateriálu, který pak umisťují na internet, to je věc názoru a pohledu.

Je na škodu, že tyto sportovce nelze včas podchytit a doporučit jim, aby své sportovní výkony provozovali doma, protože podobné ničení hotelového majetku asi nikdy nebylo smyslem poskytování hotelového ubytování. Nebo je skákání v hotelové posteli znovuobjevený marketingový hit nebo trend?

Podívejte se na jeden ze zahraničních blogů o skákání v hotelové posteli nebo na Facebook stránky.

skákání v hotelové posteli - bed jumping

NO JUMPING... Chudák starostlivý hoteliér dnes a denně opečovává veškeré hotelové zařízení a velmi nelibě nese jakékoliv poškození či zničení. Navíc v současné době, kdy hotelové pokoje se téměř stávají levnější alternativou domácího ubytování, je každá podoba vandalismu tíživá ...

Zpět