Pražský hostel na čtvrtém místě oblíbenosti na světě

26.03.2013 21:30

Nenápadný hostel u malostranské části Karlova mostu Charles Bridge Economic Hostel se stal ve své kategorii čtvrtým nejoblíbenějším podnikem na světě. A prvním ve východní Evropě. Ocenění, kterému se v branži díky vysoké prestiži přezdívá „Hoscar“, si byli zástupci pražského hostelu nedávno převzít v irském Dublinu.

Lepší než malostranský hostel už byli v kategorii ubytovacích zařízení do 50 lůžek jen podniky v Amsterdamu, Belfastu a Barceloně, která vyhrála. Rozhodující pro získání ocenění byla hodnocení turistů. Více na: https://magazin.e15.cz/cestovani/hostel-u-karlova-mostu-ziskal-ubytovaciho-oscara-968300#utm_medium=selfpromo&utm_source=e15&utm_campaign=copylink

„Lukrativní poloha u Karlova mostu zajisté dělá své, ale také zde nejsme jediní - ve velmi blízké vzdálenosti je od nás je další desítka hostelů, stejně dobré umístění vzhledem k historickém centru má také většina hostelů na Starém Městě,“ řekl serveru E15.cz. Úspěch svého podniku přikládá Novák kvalitnímu servisu a dobrému týmu spolupracovníků.

Nejlepší malé hostely světa za rok 2012

Umístění      Hostel Město a země
1. Hostel One Paralelo Barcelona, Španělsko
2. Vagabonds Belfast, Severní Irsko
3. Cocomama Amsterdam, Nizozemsko
4. Charles Bridge Economic Hostel        Praha, Česká republika
5. Hostel One Sants Barcelona, Španělsko
6. El Viajero Cartagena Hostel Cartagena, Kolumbie
7. Greg & Tom Party Hostel Krakov, Polsko
8. Lisboa Central Hostel Lisabon, Portugalsko
9. Florentine Backpackers Hostel Tel Aviv, Izrael
10. Our Melting Pot Manila, Filipíny

Zdroj: E15.cz

Zpět