Nejúžasnější hotely světa opět na TV obrazovkách

20.01.2014 08:09

Na televizi se téměř vůbec nedívám, ale sem tam se najde pořad, na který se rád podívám, popřípadě nahraji. A musím podotknout, že Prima ZOOM v tomto mém počínání suverénně boduje.

Opětovně se vrátili k úspěšnému francouzskému seriálu Nejúžasnější hotely světa, který vysílají denně, sice velmi brzy ráno (ale komu to vadí v době možnosti nahrávání) a ještě větší "Prima" je, že jej vysílají denně ve stejném čase. Takže se máme na co těšit.

A kdo seriál neviděl předloni, může se podívat na seznam, který jsem pravidelně po odvysílání každého dílu pečlivě vypisoval a na stránce Nejúžasnější hotely světa včetně další stránky druhé řady může prostudovat jednotlivé hotely.

Seriál doporučuji všem, kdo v hotelnictví pracuje, z jednotlivých dílů se dozví podstatné informace, které v mnohém platí všeobecně, ne jen na kategorii Nejúžasnějších hotelů.

Dozvíte se mnohé ze stádia příprav, projektů a vizí, marketingu, provozu a zkušeností. A především bych tento serál doporučil jako povinný pro pracovníky hotelového marketingu a do hotelových škol z důvodu praktických zkušeností.

Doufám, že budete pozornými diváky tohoto seriálu a odnesete si nejen pěknou podívanou, ale i poučení a zamyšlení :)

Malá poznámka - v souvislosti s tímto seriálem provozuji facebookovu stránku Nejúžasnější hotely světa, kde se objevují hotely z tohoto seriálu, ale i mnoho dalších. Staňte se fanouškem této stránky a už vám žádný nejúžasnější hotel neunikne.

Zpět