HolidayCheck TopHotel 2013

27.01.2013 21:07

Hlavní cenu HolidayCheck Award může každý rok získat pouze 99 hotelů. Hotely byly vybrány na základě více než 780 000 recenzí hotelů odevzdaných v roce 2012.

Hotely byly vybrány na základě vynikajících hodnocení, které obdržely v průběhu minulého roku od svých hostů. Toto ocenění je znamením pro hoteliéry, že turisté si jejich úsilí opravdu všimli a dokázali ho prostřednictvím svých recenzí patřičně ocenit. Hotely označené jako TopHotels 2013 se tak stávají žhavými kandidáty na získání hlavní ceny HolidayCheck Award v příštím roce.

Hotely se oceňovaly v sedmi kategoriích: jednička v zemi, dovolená u moře, městský pobyt, zimní dovolená, wellness pobyt, rodinná dovolená a dovolená ve dvou.

Celý seznam si můžete prohlédnout na stránkách HolidayCheck Award 2013

HolidayCheck je největší evropský nezávislý turistický portál pro sdílení zkušeností z cest. Turisté si zde mohou najít hotel podle svých přání, mohou zkontaktovat další turisty pro další informace a také si hotel rovnou rezervovat.

Hlavními stavebními kameny portálu je databanka s více než 10 miliony recenzí hotelů, fotografií, videí atd. HolidayCheck pomáhá turistům zažít tu nejlepší dovolenou.

Zpět