Grand Restaurant Festival

13.01.2013 21:51

Oblíbený gastronomický svátek všech labužníků probíhá přímo v interiérech vybraných podniků vysoce hodnocených v celostátní anketě Maurerův výběr Grand Restaurant 2013.

Ochutnejte luxusní delikatesy v nejlepších restauracích za zvýhodněné festivalové ceny. Šéfkuchaři TOP restaurací z publikace Maurerův výběr GRAND RESTAURANT 2013 nabídnou návštěvníkům festivalu jídla v kategoriích Farmář & tradice, Specialita šéfkuchaře a Nejlepší jídlo od maminky.

Grand Restaurant Festival 2013 je již čtvrtý ročník této ojedinělé gastronomické akce, kterou pořádají organizátoři úspěšného projektu PRAGUE FOOD FESTIVAL. „Myšlenkou festivalu je umožnit komukoliv, kdo má zájem o kvalitní gastronomii, aby navštívil nejlepší a zároveň leckdy dražší podniky této země a to za symbolické ceny. Chceme prezentovat nejenom kvalitní restaurace, ale také farmy a tradiční suroviny ve vybraných regionech.

Hostům GRF by nemělo být jedno, co si dávají do pusy. Mňam Balíčky, Busy a Vlaky navazují na nový projekt Mňam Tour (cestování za jídlem). Letos v září jsme poprvé vyjeli do Andalusie ve Španělsku a na Loiru do Francie,“ vysvětluje zakladatel ankety Grand Restaurant Pavel Maurer.

 

 

Zpět