Displeje s pokročilými funkcemi v hotelnictví

07.01.2014 10:09

Na veletrhu spotřební elektroniky CES 2014 v Las Vegas představuje přední výrobce spotřební elektoniky Samsung řadu nových velkoformátových displejů (LFD) určených i pro hotelový byznys. Stánek nabízí různá virtuální prostředí, která přibližují výhody displejů. „Ráj hotelů” nabídne videostěnu pro hotelová lobby, TV řešení do hotelových pokojů a sestavy displejů určené obchodním a konferenčním centrům včetně „Interactive White Board“ a 95 palcového LED LFD, největšího displeje na světě.

Poptávka po displejích s pokročilými funkcemi a neotřelým designem v hotelovém průmyslu má rostoucí tendenci, proto Samsung nabízí inovativní zobrazovací řešení jak pro lobby, tak pro hotelové pokoje. V duchu myšlenky „Znovuobjevení hotelového lobby" Samsung předvádí unikátní „videostěnu” určenou pro hotelové haly, která nabídne jasný obraz a přesné, neustále aktualizované informace včetně počasí a kurzů měn.

Samsung rovněž představuje své TV řešení, které promění hotelové televizory ve zdroj zábavy a užitečných informací. Pomocí tohoto řešení lze snadno televizorům přidat obsah včetně filmů a her nebo informací
o místních turistických atrakcích.

Dále Samsung předvádí Smart View, inovativní funkci, která umožňuje hostům prohlížení obsahu z jejich smartphonů a tabletů přes TV obrazovku na pokoji. Díky této novince si mohou užít obsah ze svých mobilních zařízení včetně filmů a televizních pořadů na větší obrazovce hotelového televizoru.

Zdroj: https://pc-politika.cz

Zpět