CZECHADVISOR - první česká databanka recenzí hotelových hostů

15.05.2012 13:49

Asociace hotelů a restaurací České republiky (AHR ČR) spustila první českou databanku recenzí hotelových hostů - CZECHADVISOR ve spolupráci s agenturou CzechTourism  a Ministerstvem pro místní rozvoj

Jedná se o centrální databanku recenzí a referencí ubytovacích služeb, kde může host poskytnout svůj názor na pobyt v konkrétním hotelu a zároveň si přečíst názory a hodnocení ostatních hostů. Projekt vznikl z iniciativy Asociace hotelů a restaurací České republiky a jeho dalším cílem je poskytnout hoteliérům a jejich zákazníkům ucelený přehled recenzí, tedy názorů hostů na reálnou úroveň poskytnutých služeb.

Stránky jsou vytvořeny podle principů evropské konfederace asociací hotelů a restaurací - HOTREC tak, aby zajistily férový a transparentní přístup k hostům i poskytovatelům ubytovacích služeb.

CzechAdvisor bude nejen umožňovat provedení recenzí hostů hotelů, penzionů a kempů z celé České republiky, ale také spolupracovat s dalšími českými portály a sdílet jejich recenze. Tím by měl do budoucna vzniknout ucelený přehled názorů hostů a hodnocení služeb.

Zpět