Chata SPORT SKI Kořenov – O chudáky tady nestojíme!

12.08.2013 18:38

... Hotovky před námi přistávají za 55 minut. V tu chvíli by řada z nás považovala rohlík z máslem za božskou manu. Takže čínu s rýži, dle chuti, připravenou z omáčky z polotovaru a svíčkovou s mírně chemickou chutí příliš neřešíme.  Horší je to s dětmi, které ani po hodině a dvaceti minutách jídlo nemají a začínají být už hodně nespokojené. Pstruh s hranolkami a 4x steak s hranolkami jel místní kuchař vyzvednout pravděpodobně do Prahy. Po hodině a třiceti pěti minutách je tu happy hours i pro naše dítka. Vypadá to, že své jídlo už ani nekoušou… Nejstarší z nich nejistým hlasem pokládá drtivou otázku „Nezdá se vám, že ten pstruh má nějakou divnou kůži?“. To bude asi tím, že to není pstruh, ale makrela. To snad ne! Matka hladové dcery odchází do chaty za obsluhou, že došlo k omylu. Místo mladé slečny přichází starší pán, loupne okem do talíře a říká: „Jo, to je makrela. Chcete to vrátit?“ Je možné, že si toho nevšiml? Odhodlaně se ptáme, jak dlouho budeme na nové jídlo čekat. „Tak půl hodiny.“...

více na GastroKritik

Zpět