15. TREND EVENT – setkání pro eventové nadšence

11.04.2013 14:17

V pondělí 29. dubna 2012 od 13 do 17 hodin se uskuteční tradiční, v pořadí již patnáctý, jarní TREND EVENT v NH Hotelu Prague v Praze 5.

V doprovodné programu budu přednášet na téma Sociální sítě v hotelovém byznyse, přijďte si poslechnout inspirující přednášky i ostatních řečníků!

Akce TREND EVENT je B2B setkání odborníků z oblasti event marketingu. Je určena pro zástupce firem, které pro své zaměstnance, partnery či klienty pořádají jakákoliv setkání. Pro zástupce agentur, firem či jednotlivce, kteří nabízejí služby pro eventy všeho druhu. Tedy pro ty, kdo hledají, a pro ty, kdo nabízejí.  Pro všechny eventové nadšence.

TREND EVENT, který umožňuje osobní setkávání a networking v oboru pořádání eventů, vznikl jako podpůrný projekt portálu FiremniAkce.cz.  Po řadě úspěšných TREND EVENTů se z akce stal prestižní odborný meeting a nachází si místo v diářích stále většího počtu pořadatelů i realizátorů firemních akcí. „Neděláme veletrh s klasickými stánky, jde více o networking, o setkání lidí z oboru, o výměnu zkušeností, kontaktů, inspiraci. Chceme lidi spojovat a daří se nám to. Důkazem je již patnácté pokračování a stále se zvyšující zájem, jak ze strany vystavovatelů, tak ze strany návštěvníků.“ říká Pavel Hofrichter, ředitel společnosti Rain.cz, která portál FiremniAkce.cz provozuje.

Prezentační část TREND EVENT Exhibition bude jako vždy věnována expozicím firem z řad programových, teambuildingových či produkčních agentur, restaurací a hotelů nabízejících služby pro firemní a společenské akce. „Trend Event představuje jedinečnou možnost získat nejen zajímavé kontakty, ale také nevšední náměty, díky nimž může být každá firemní akce příjemným zážitkem jak pro hosty, tak i pro pořadatele,“ uvádí Pavel Hofrichter.

Hotel NH Prague má mezi pražskými konferenčními hotely pevně vybudovanou pozici. O jeho prestiži svědčí například i to, že ho využívá česká fotbalová reprezentace. Netradiční a jistě lákavou atrakcí je hotelová lanovka, spojující dvě části hotelového komplexu. Účastníci Trend Eventu budou moci absolvovat komentovanou prohlídku prostor a zmiňovanou lanovku tak využít.

Odborní návštěvníci mají po registraci na webu TrendEvent.cz vstup na tuto akci zdarma„Cílem každé takové akce je setkávání lidí z oboru, tak, aby se poznali osobně, nejen po e-mailu nebo telefonu,“ doplňuje manažer produkce Trend Event Aleš Kužílek.

FiremniAkce.cz je informační portál, věnující se pořádání eventů, nabídce kongresových prostor v ČR, pronájmu sálů a nabídce programů pro firemní akce. Od roku 2001 jej jako křižovatku pro svět eventů provozuje společnost RAIN.cz, která disponuje i dalšími internetovými projekty v oblasti cestovního ruchu. Kromě toho se zabývá i produkcí akcí, výrobou on-line aplikací a dalšími činnostmi.

Zpět