14. Trend Event - Eden Aréna

17.10.2012 13:00

14. TREND EVENT expo | EDEN ARÉNA | 17. 10. 2012 | 13 - 17 hodin

TREND EVENT – Pravidelné setkávání odborníků v oblasti event marketingu. Je určen na jedné straně pro zástupce firem, které pro své zaměstnance, partnery či klienty pořádají jakákoliv setkání, na druhé straně pak pro zástupce agentur, firem a objektů, kteří nabízejí služby pro eventy všeho druhu. Tedy je určen pro ty, kdo hledají, a pro ty, kdo nabízejí.

MÍSTO KONÁNÍ - Každé setkání Trend Event se snažíme uspořádat v zajímavých netradičních prostorách, které samy o sobě zaujmou návštěvníky akce, a to buď díky své nevšednosti, umístěním, uspořádáním či historií. Proto se minulé akce uskutečnily právě třeba v Břevnovském klášteře, ve 27. patře Tower City, ve znovuotevřené Malostranské besedě, v Aquapalace Čestlice, na Smíchovské pláži, na Občanské plovárně či naposled ve stylových prostorách Hard Rock Cafe Praha. Pro aktuální Trend Event jsem vybrali opět netradiční místo – multifunkční EDEN ARÉNU, nejmodernější arénu svého druhu v České republice.

PRŮBEH AKCE - Prezentační část TREND EVENT Exhibition je věnována expozicím firem z řad programových,  teambuildingových či produkčních agentur, restaurací a hotelů nabízejících služby pro firemní a společenské akce.  V rámci TREND EVENT Show se představí zajímavý program, který bude inspirací pro firemní akce.  Součástí akce je také odborná TREND EVENT Conference, na které se představí odborníci z oblasti pořádání firemních akcí se zajímavými tématy.

INFORMACE

Termín: 17. říjen 2012
Čas: 13 – 17 hodin
Místo: EDEN ARÉNA – U Slavie 1540/2a, P10 – Vršovice

Pořadatel: RAIN.cz, s.r.o. - Strašínská 11, Praha 10

Vstup pro návštěvníky: zdarma po registraci na webu TrendEvent.cz

Celou akcí nás provede zkušený moderátor Richard Mach (Na svém kontě má nespočet úspěšných firemních akcí, gala večerů, plesů, soutěží, team buildingů i módních přehlídek...)

V bloku Trend Event Conference se se svými příspěvky představí např. Miloslav Pecho provozující portál o hotelovém marketingu, Norbert Pýcha ze společnosti Event Arena, Václav Kořán ze společnosti Concept One nebo Tereza Reitschlägerová ze společnosti Taiko.

V rámci Trend Event Show uvidíte následující vystoupení:

  • Hra na Reactable (Richard Mach) - Reactable je elektro-akustický multi-uživatelský hudební nástroj, který zaujme nejen svým interaktivním ovládáním, ale i svojí vizuální stránkou. Bonusem pro účastníky akce bude i možnost interaktivní hry na Reactable pod Richardovým dohledem.
  • Robot RM - v krátké choreografii předvede tanec electric boogie, v jehož sólové kategorii získal v roce 2002 titul "Mistr Světa". Jako robot následně za doprovodu mechanických zvuků, které tvoří sám na mikrofon v reálném čase na podiu, vtáhne do dění i dobrovolníky z řad přihlížejících diváků.
  • Marimba Live Drums - originální hudební show plná rytmů a bubenických melodií
  • The RockSet - 3 hudební bloky obsahující: Roxette Tribute Band, Celine Dion Cover a Retro Live!

V rámci Trend Event Exhibition se vedle zajímavých lokací  můžete těšit na atraktivní prezentace firem jako např. - Ekolo.cz - alternativní městský dopravní prostředek, GSI Distribution - populární vozítka Segway, Šlapající káry - svezete se na kolečkových šlapadlech, Fotonaut - nejlepší fotobudka ve vesmíru, Whiskoteka - ochutnáte tu nejlepší skotskou whisky, Dancing Heads - zcela nová a originální zábava poprvé u nás, … a další.

Zpět