TripAdvisor opět překvapuje

26.12.2010 19:04

Největší světový cestovatelský recenzent www.tripadvisor.com s více jak 20 miliony registrovanými členy a návštěvností nad 40 milionů unikátních návštěvníků za měsíc přišel s novou unikátní službou.

Už nemusíte číst recenze pouze od neznámých hodnotitelů, ale přímo od svých přátel. Stačí se přihlásit ke svému profilu na Facebooku a otevřít hlavní stránku TripAdvisor.com a hned uvidíte, kde byli v poslední době vaši přátelé a jaké hodnocení zveřejnili. Zkuste si to, vřele doporučuji!

Těmto hodnocením lze opravdu daleko víc věřit, protože přátele znáte a daleko snadněji odhadnete jejich reakce. Ideální také je, že hodnocení od přátel se zobrazují vždy na předních místech u jimi hodnocených zařízení, poté následují další hodnocení již podle vlastních nadefinovaných kritérií, nebo podle základního nastavení.

A navíc má tato služba ještě jednu výhodu, okamžitě se můžete se svým přítelem spojit a zeptat se na další podrobnosti nebo se podívat na jeho osobní cestovatelskou mapu a nechat se inspirovat.

pratele_na_TripAdvisoru

Zpět